Darmowa dostawa od 300 zł
F-503
Nowość
Profesjonalny japoński nóż Tojiro DP3 Santoku 17cm.
wysyłka 1/3 dni
Uwaga!! Ostatnia sztuka w magazynie
Data dostępności
Rodzaj stali | VG-10 |
Długość ostrza | 120-199mm |
Materiał rękojeści | Inne |
Rodzaj ostrza | Gładkie |
Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.
Profesjonalny japoński nóż Tojiro DP3 Santoku 17cm.
Ostrze: stal 3 warstwowa rdzeń VG-10
Twardość: +/-1 60 HRC
Długość całkowita: 29,7 cm
Długość ostrza: 17 cm
Szerokość Klingi: 4,6 cm
Grubość klingi: ok. 1,9 mm
Waga: ok. 175 g