Darmowa dostawa od 300 zł
Nowość
wysyłka 1/3 dni
Chwilowy brak w magazynie - zapytaj sprzedającego
Uwaga!! Ostatnia sztuka w magazynie
Data dostępności
Rodzaj stali | VG-10 |
Długość ostrza | 120-199mm |
Materiał rękojeści | Drewno |
Rodzaj ostrza | Gładkie |
Profesjonalny, wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, szatkowania, cięcia i plastrowania rozmaitych produktów. Jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić większe płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby swobodnie przesuwać ostrze w obydwu kierunkach. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.
Profesjonalny japoński nóż szefa kuchni Tojiro Zen 18 cm.
Ostrze: stal 3 warstwowa rdzeń VG-10
Twardość: +/-1 60 HRC
Długość całkowita: 32 cm
Długość ostrza: 18 cm
Szerokość Klingi: 4,5 cm
Grubość klingi: ok. 2,4 mm
Waga: ok. 105 g